25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri 25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri
Kaymakam Erdinç Dolu eşi Şenay YERLİ DOLU, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin ŞAHİN ile birlikte ilçede yeni bebeği olan aileleri evlerinde ziyaret etmeye başladı.

Yeni bebek sahibi ailelerle bir süre sohbet eden Dolu ve beraberindekiler, yanlarında getirdikleri bir bebeğin A dan Z ye ihtiyaç duyduğu Hoşgeldin Bebek Sepetini hediye ettiler.

Kaymakam Dolu, konuya ilişkin "Aile var oldukça millet, millet var oldukça da devlet var olur. Aile var oldukça sağlıklı nesiller var olacak, iyilik var olacaktır." dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin ŞAHİN ise bebeklere sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir hayat diledi.

Ziyarette Halk Sağlığı Müdürlüğünden görevli personelde aile ve çocuk sağlığı hakkında ailelere bilgiler verdi.
Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 1 kişi, çocuk, ayakta ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi