Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu

AB Kod Haftasına (Codeweek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Türkiye dâhil pek çok ülke katılım sağlıyor. Avrupa Birliği tarafından organize edilen ve dünyanın dört bir yanından binlerce eğitim kurumunun katıldığı "Code Week 4 All Challenge"da, "Mükemmellik Sertifikası"nı Biga’da bazı okullar ve öğretmenler almaya hak kazandı.

Aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı, kodlama ve programlamaya dair farkındalığın artırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi, insanlar arasında bağlantı kurmayı, daha çok bireylerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematikle ilgilenmesini sağlamak ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılması.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Avrupa Kod Haftası (2021 Codeweek) etkinlikleri kapsamında Codeweek4All Mükemmellik Sertifikası almaya hak kazanan okulları ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Bir şunu diyen bir yazı 'CodeWeek. European Commission The European Commission presents this Certificate of Excellence in Coding Literacy to ÜMMÜ BERBER EUROPE CODE WEEK 2021 00 in recognition of successfully completing the EU Code Week 4 All 2021 Challenge nwu? Roberto Viola Director-General, Director- DG Connect, European Commission codeweek.eu' görseli olabilirBir şunu diyen bir yazı 'CodeWeek. European Commission The European Commission presents this Certificate of Excellence in Coding Literacy to Doğadan Hayata EUROPE CODE WEEK 202 0O in recognition of successfully completing the EU Code Week 4 All 2021 Challenge nbzu:/ Roberto Viola Director- General, DG Connect, European Commission codeweek.eu codeweek.e' görseli olabilir
Mehmet özdeş


Editör: Haber Merkezi