Kayhan ailesinin acı günü Kayhan ailesinin acı günü
Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir
Kaymakam Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, roman vatandaşlarla sohbet ederken, birlikte oruç açmanın önemini vurguladı.

8 Nisan Romanlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Biga Kaymakamı Erdinç Dolu; "Ülkemizde geçmişten günümüze her etnik kökenden millet bir araya gelip birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Halkımızın birlik ve beraberliği yarınlarımızı çok daha güçlü kılıyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanan genelge ile 8 Nisan tarihi Romanlar Günü olarak kutlanmaya başlamıştır. Bugün vesilesiyle başta Biga'da yaşayan Roman vatandaşlarımız olmak üzere tüm Romanların 8 Nisan Romanlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir
Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu ile birlikte Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Biga İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Servi, Biga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Şahin, Kaymakam adayı Murathan Cebeci ve mahalle sakinleri katıldılar.
Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilirBir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi