Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı Avrupa Şampiyonası'nda 3 milli boksör finale kaldı
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bigaspor'da başkan seçilen İbrahim Küçük, seçimin ardından yönetim kurulunu toplayarak görev dağılımını gerçekleştirmiş ve kısa sürede kolları sıvayarak çalışmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz gün de yönetim kurulunun yaptığı çalışmalar sonucunda Bigalı antrenör Coşkun Öz ile sözleşme imzalandı. Türkiye profesyonel liglerinde görev alan en genç teknik adamlar listesinde de kendine yer bulan 36 yaşındaki başarılı antrenör ile kulüp binasında sözleşme töreni gerçekleştirildi.

Çeşitli takımlarda görev yapan başarılı antrenör Coşkun Öz'ün 15 yıllık antrenörlük geçmişinde Dardanelspor, Bucaspor, Ofspor, Elazığspor, Edirnespor, A. Çoruhspor, A. Hopaspor gibi takımlar yer alıyor.

Bigaspor Kulüp Başkanı İbrahim Küçük tören sonrası yaptığı açıklamada; "2022-2023 sezonunda Bigalı Teknik Direktör Coşkun Öz ile anlaşmaya vardık. Hocamıza ve camiamıza hayırlı olsun. Bigaspor'un başarısı için her şeyi yapacağız. Hocamızın taleplerine göre transferi çalışmalarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Bigaspor Yönetim Kurulu ilk toplantısını Bigaspor Tesislerinde gerçekleştirirken; görev dağılımı da şöyle oluşmuştu:

Başkan İbrahim Küçük, As Başkan Levent Şahin, Genel Kaptan İlker Kılıç, Futbol Şube Sorumlusu Vahit Kaşdemir, Alt Yapı Sorumlusu Semih Turhan, Hukuk İşleri Sorumlusu Ömer Ilgın, Genel Sayman Mustafa Uzer, Genel Sekreter Mutlu Kaya, Tesisler Sorumlusu Süleyman Çevik.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi