Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü
CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Öztürk ve beraberindeki heyet ziyaretlerine bu hafta da kaldığı yerden devam etti.


CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam etti. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini belirten Başkan Öztürk, “Biga’mızın tüm sorunlarını yerinde, soruna maruz kalan vatandaşlarımızla birlikte konuşuyor; en doğru bilgiyi ediniyoruz. Çok az kaldı, esaret dolu günler yakında bitiyor.!” ifadelerini kullandı.

"SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİK"

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan CHP'li Öztürk, "Bigamızın sınırlarında bulunan mahallelerde yaşanan sorunları yerinde dinledik. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın şikâyetlerini, gerekli mercilere aktarmak üzere notlarımızı aldık. Ana muhalefet partisi olarak vatandaşı dinleme ve sorunlarına ortak olma görevimizi yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz. Umuyoruz ki edindiğimiz bilgiler, aldığımız notlar doğrultusunda halkımızın talepleri karşılanır, sorunları çözülür" ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi