Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı
Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Bu hafta sonu seçim olacakmış gibi çalışmalarına ara vermeden devam eden partililer, parti içi kurullarla genişletilmiş yönetim toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yaklaşan seçimlerle ilgili planlama yapıldı.

Toplantıya CHP genel başkan yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale milletvekili Özgür Ceylan, İl, ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı. Seçim öncesi yapılması planlanan işlerin sistematiği oluşturuldu.

Başarı, inanmış dava adamları ile mümkündür

Düzenlenen toplantıda şu ifadelere yer verdi;

”Partimiz, Ülkemizin Emperyalist paylaşıma karşı Kurtuluş Mücadelesinden başlayıp, tam bağımsız bir ülke yaratmak amacı ile ekonomik ve kültürel devrim süreci ile çağdaş çok partili hayata geçişin mimarı ve önderi olmuş ve bugüne dek solun, emek ve özgürlük mücadelesinin en geniş ve örgütlü gücü olarak çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmüştür.

Bugünde anti demokratik tek adam rejimine karşı mücadele veren en geniş örgütlü güç olarak halkın umududur. Cumhuriyet Halk Partisi, özveri ile emek vermeyi, partilileri ile birlikte dayanışma ve kardeşlik kültürünü daima geliştirmeyi, erdemli ve onurlu bir şekilde yaşamayı ve hak hukuk adalet için partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmayı kabul eden ve benimseyen “Dava Adamları” ile yükselecektir.”
Bir 9 kişi ve iç mekan görseli olabilir
MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi