Leyleklerin yuva yaptığı kullanılmayan telefon direği onarıldı Leyleklerin yuva yaptığı kullanılmayan telefon direği onarıldı
Bir 1 kişi görseli olabilir
Biga’da eğitim öğretim veren okulların kıyafetleri tek çatı altında. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına az bir süre kala öğrencileri okul, velileri ise okul kıyafeti ve araç gereçlerin telaşı sardı.

Biga’da yıllardır hizmet veren Mantarlar Giyim velilerin imdadına yetişti. İlçede eğitim öğretim veren tüm okulların kıyafetlerini tedarik eden Mantarlar Giyim kaliteli ürünlerini öğrenci velisiyle buluşturuyor.

Mantarlar Giyim sahibi Cemal Mantar, 1990 yılından bu yana Mantarlar Giyim olarak faaliyet gösteren firmamız, uzmanı olduğu okul kıyafetlerin de tasarım ve üretimini gerçekleştirdiği, dayanıklı, rahat ve kullanışlı, ŞEN BEBE markası ile tanıdığınız ve tercih ettiğiniz, gösterdiğiniz ilgi ile “Türkiyenin okul kıyafetleri markası” sloganını hakkını vererek kullanmasına, kullandığı sloganın hakkını her an verebilmek için özveri ve şevkle çalışan, sürekli araştıran ve geliştiren, hep daha iyisini, daha güzelini, daha rahat ve kullanışlısını üretmek üzere çalışmaktayız. Biga'da bütün okulların anaokulu, ilkokul, lise ve ortaokulların kıyafetleri elimizde mevcut. Ayrıca bilgi almak içinde bizlere 0543 917 47 17 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Unutmayın, güzel giyinen öğrenciler, kendinden emin başarılı öğrenciler, başarılı öğrenciler ise aydınlık nesillere güzel gelecekler demektir.”

Biga’da Eğitim Öğretim Hizmeti veren tüm okulların kıyafetlerini Sakarya Mahallesi, Mantar Sok. No:1’de hizmet veren Mantarlar Giyim’den temin edebilirsiniz.
Bir ayakkabı görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.
MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi