25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri 25 Nisan’da Çanakkale'de 7 ilçede kesinti yaşanacak! İşte kesinti saatleri
Bir 3 kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'ZIRAAT 00AST AİLESİ ODAMIZA KAYITLI LİSANS ÖĞRENCİLERİ°NE BURS VERİLECEKTİR. BAŞVURULAR; 29 AĞUSTOS- 16 EYLÜL BAŞVURU EVRAKLARINI ODAMIZDAN ALABİLİRSİNİZ f BAŞVURU ŞARTLARI vatandaşı Ziraat Odası Uyesi olması, alebinde bulunan öğrencilerin yazıli talebinin olması MÜRACAT VE İSTENEN BELGELER Duyuru yapılması hallerinde duyuruda bildirilen geç kim ayı kadar teğinde bulunanlar, Ziraat Odası'ndan temin edecekleri Bun İstek Dilekçesi Durum Bildirim Formu Ile müracaat zorundadırlar. kurumunun Başvuran birinin Derceye (Açıköğretin Yönetim Kurulu Üyelerinden yakını olmaması, kalmaması Bu belgelere; alan inifta -Başka esm Herhangi olarak çalışmamak destege ihtiyacı uruluştan burs almamak, kuruluşta daimi eleman fotograf, Nofus sureti, Ikametgah Imuhaberi ve Oğrenim Belgesi.' görseli olabilir
Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, 4 Yıllık Fakülte öğrencilerine öğrenim hayatı boyunca karşılıksız “Öğrenim Bursu” verileceğini bildirdi.

Başkan Ergün, yaptığı açıklamada " Odamız, anne veya babası odamıza kayıtlı olan Lisans(4 Yıllık Fakülte) öğrencilerine öğrenim hayatı boyunca devam edecek karşılıksız “Öğrenim Bursu” verecek. Odamızın kuruluşundan beri ilk defa başlayacak burs imkanından “İLK DEFA KAYIT YAPTIRAN” ve “ÖĞRENİMİNE DAVAM EDEN” Lisans öğrencileri başvurabilecek. Aranacak şartlardan bazıları şu şekilde; T.C. vatandaşı olması, Bursu alacak öğrencilerin ana/babalarından birinin ziraat odası üyesi olması, Burs talebinde bulunan öğrencilerin yazılı başvurusunun olması(Başvuru dilekçesi odamızdan alınacak) En az dört yıl süreli yüksek öğrenim kurumunun öğrencisi olmak (Açıköğretim hariç), Başka bir resmi veya özel kuruluştan burs almamaları. Herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamak, Maddi desteğe ihtiyacı olmak. İstenen belgeler ise şöyle; 4 Adet vesikalık fotoğraf, Nüfus Cüzdan Sureti,İkametgah İlmuhaberi ve öğrenim belgesi. Başvurular 29 Ağustos Pazartesi başlayacak olup 16 Eylül Cuma sona erecek. Hak kazanan öğrencilere burs tahsisi ise Ekim ayı içerisinde başlayacak.”dedi.

Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, üniversiteyi kazanan öğrencilere yeni öğretim yılında başarılar diliyorum",diyerek sözlerine son verdi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi