Biga'da Kırlangıçlar için ilginç çözüm Biga'da Kırlangıçlar için ilginç çözüm



Karabiga’ya doğalgaz yatırım projesinde mutlu sona ulaşıldı. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çanakkale Aksa Doğalgaz Dağıtım AŞ.’nin Beldede doğalgaz abonelik işlemlerine başladığını duyurdu.

Başkan Ahmet Elbi seçim sürecinde söz verdiği Karabiga’ya doğalgaz gelmesi vaadini yerine getirdi.

Doğalgazın Karabiga’ya gelmesi ile birlikte Karabiga’nın ekonomik ve sosyal yapıdan gelişeceğini belirten Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, bir aksilik olmazsa bu kış vatandaşlarımız doğalgaza kavuşmuş olacak.” dedi.

İlk abonelik işlemini gerçekleştiren Belediye Başkanı Ahmet Elbi, " Beldemiz adına geç kalınmış bir hizmeti bizlere gerçekleştirme fırsatı veren, nasip eden Rabbime şükürler olsun. Beldemiz için doğalgaz abonelik işlemlerinin başladığı müjdesini veriyorum. Karabiga’mıza önemli bir hizmeti daha kazandırmaktan mutluyuz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de bizlerden desteğini esirgemeyen Ak parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu başta olmak üzere emeği geçen tüm kişi ve kurumlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Beldemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Doğalgaz abonelik işlemleri Belediye Nikah Salonuna gerçekleştirilecek. Vatandaşlar kimlik ve adres beyanı ile başvuruda bulunarak aboneliklerini yaptırabilecek.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi