CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç
Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Biga Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Gergöz’ü ardından da Biga Pomaklar Derneği Başkanı İrfan Çınar’ı ziyaret etti.Ardından da belirlenen noktalarda esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Biga Muharip Gaziler Derneği’nde Başkan Gergöz ile bir süre görüşen Başkan Borazan gelen talepleri not alarak bir kez daha 19 Eylül Gaziler gününü kutladı.Ardından Biga Pomaklar Derneğine geçerek burada Başkan İrfan Çınar ile görüşme gerçekleştirdi.Burada da dernek hakkında istek ve talepleri aktaran Dernek Başkanı İrfan Çınar’ı dinleyerek notlarını aldı.

İki Dernek Başkanıda AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’a ziyaretleri ve istek talepleriyle yakından ilgilenip çözüm noktasında yardımları için teşekkür ettiler.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan bu ziyaretlerine ilişkin olarak yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün Biga Muharip Gaziler Derneğini,Biga Pomaklar Derneğini ve esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.Devamlı olarak bir araya gelmenin birlikte istişare etmenin önemini vurguluyoruz.Bugünde iki dernek başkanımızında öneri ve talepleri için bir araya geldik sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.Biga’mıza ve hemşehrilerimize hizmet için ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz.Dernek ziyaretlerimizin ardından esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.Samimiyetle bir araya gelmek sorunlar üzerine istişarelerde bulunmak çok değerli.Bu tavırla çalışamlarımızı yürütüyoruz”dedi.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’a ziyaretlerinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Saim BAKAR, Mehmet Yılmaz,Ali Hikmet Aydın ve Fatih Kurt eşlik etti.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi