Dev derbinin biletleri satışa çıktı: Bilet fiyatları... Dev derbinin biletleri satışa çıktı: Bilet fiyatları...
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Biga’da kortej yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında başlayan kortej yürüyüşü Bigaspor önünde sona erdi.

Yürüyüşe; Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı, siyasi parti temsilcileri ve Biga halkı katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı; “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan ve her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını sağlamak ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen "Amatör Spor Haftası" bu yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanacak. Biga’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri’ kortej yürüyüşümüzü sizlerin katılımı ile başlattık. Amatör Spor Haftasının amacı; çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmektir. Bu amaca ulaşmak için ilçe müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi