Dev derbinin biletleri satışa çıktı: Bilet fiyatları... Dev derbinin biletleri satışa çıktı: Bilet fiyatları...
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Bigaspor, grubundaki ikinci maçında Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyit ile Bigalı SMA Tip 1 hastası Melisa İnal bebeğe destek için sahaya çıktı.

Bigalı SMA Tip 1 hastası Melisa İnal’ın tedavisine destek olmak için Biga İlyas Bayram Stadı’nda gerçekleştirilen maça talep yoğun oldu.

Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında maç 0-0 skorla berabere bitti. Maça destek olmak amacıyla Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kulüp Başkanı İbrahim Küçük, katılımcılara teşekkür ederek “Melisa kardeşimizi hep birlikte sağlığına kavuşturmak için mücadele etmeliyiz.”dedi.

Bigaspor Kulüp Başkanı İbrahim Küçük yaptığı açıklamada:

“Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında sahaya SMA hastası Melisa İnal bebeğimiz için çıktık. Karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılsak da, Melisa kardeşimize bir nebze de olsa destek olduğumuz için mutluyuz. Tribünleri dolduran, karşılaşmaya gelemese de Melisa için destekte bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Melisa kardeşimizi hep birlikte sağlığına kavuşturmak için mücadele etmeliyiz.”

Cahit MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi