Biga Ziraat Odası Ziraat Mühendisleri Ali Şaşmaz ve İsmail Çengel ile satış ekibinden Vahit Halis ile Görkem Kuzyan 2 Kasım Perşembe akşamı Karahamzalar ve Eskibalıklı köy kahvelerinde üreticilerle sohbet edip hastalık ve zararlılar hakkında bilgi vererek sorun, dilek ve şikâyetlerini birinci elden öğrendiler.

Satış ekibi ayrıca odanın yeni getirdiği zirai ilaç ve bitki besleme ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Ziraat Odası, Köy ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de devam ettireceğini açıkladı.

Biga Ziraat Odası tarafından ‘Köy ve Tarla Ziyaretlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor...’ başlığı altında şu ifadelere yer verildi.

“Odamız Ziraat Mühendisleri Ali Şaşmaz ve İsmail Çengel ile satış ekibimizden Vahit Halis ile Görkem Kuzyan 2 Kasım Perşembe akşamı Karahamzalar ve Eskibalıklı köy kahvelerinde üreticilerimizle sohbet edip hastalık ve zararlılar hakkında bilgi vererek sorun, dilek ve şikayetlerini birinci elden öğrendiler. Satış ekibimiz ayrıca odamızın yeni getirdiği zirai ilaç ve bitki besleme ürünleri hakkında bilgiler verdi. Köy ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.”

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu
Biga‘da sorunlar birinci ağızdan dinleniyor

Biga‘da sorunlar birinci ağızdan dinleniyor

Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi