Biga'nın Ambaroba Köyü'nün cami avlusu ışıkları Ramazan ayının gelmesiyle tamamlandı.

Biga'nın Ambaroba Köyü'nde bulunan cami avlusunun ışıklandırma çalışmaları, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tamamlandı. Köy halkı ve cami cemaati tarafından merakla beklenen bu çalışma, köyde büyük bir heyecan ve memnuniyetle karşılandı.

Ambaroba Köyü cami avlusunun ışıklandırılması projesi, köyün daha aydınlık ve misafirperver bir görünüme kavuşmasını hedefliyordu. Bu kapsamda, uzun süredir devam eden çalışmalar sonucunda cami avlusu ışıklandırıldı ve görsel bir atmosfer oluşturuldu.

Köy halkı, Ramazan ayına daha hazır bir şekilde girmek için yapılan bu çalışmanın tamamlanmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Ambaroba Köyü sakinleri, cami avlusunun ışıklandırılması projesinin tamamlanmasıyla birlikte köylerinin daha da güzelleştiğini ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir ortam oluşturulduğunu ifade ettiler.

Biga’da bir köyde ‘herkes kendi evinin önünü temizlesin’ çağrısı Biga’da bir köyde ‘herkes kendi evinin önünü temizlesin’ çağrısı

Ambaroba Köyü halkı tarafından yapılan açıklamada ise; "Köyümüzün Cami avlusunun ışıklandırması Ramazan ayı yaklaşması ile bitmiştir. Emeği geçen başta muhtarımız ve azamız Harun Kutluay'a teşekkür ederiz." İfadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi