Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Türkiye Zekâ Vakfı'nın düzenlediği Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası İl Finalleri Sınavının başarıyla geçerek Bölge Finalleri sınavına katılmaya hak kazanan öğrencileri, velilerini, danışman öğretmenlerini ve okul müdürlerini makamında kabul etti.

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nın heyecanı Biga’da yaşandı. İl Finalleri Sınavı'nı başarıyla tamamlayarak Bölge Finalleri'ne katılmaya hak kazanan öğrenciler, velileri, danışman öğretmenleri ve okul müdürleri tarafından büyük bir gurur ve mutlulukla karşılandı.

Atanacak öğretmen sayısı belirlendi Atanacak öğretmen sayısı belirlendi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, başarılı öğrencileri ve onları destekleyenleri makamında kabul ederek, başarılarını ödüllendirdi. Müdür Bilen, Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nın il finallerini başarıyla geçerek bölge finallerinde yarışmaya hak kazanan öğrencilere başarı belgesi takdim ederken, danışman öğretmenlere de teşekkür belgesi sundu.

Öğrencileri tebrik ederek, bölge finallerinde başarılar dileyen Müdür Bilen, gençlerin zekâ ve yeteneklerini geliştirmeye yönelik bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, başarılarının devamını diledi.

Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası, gençlerin problem çözme becerilerini, stratejik düşünme yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefleyen bir platform olarak her yıl büyük ilgi görüyor.

Editör: Haber Merkezi