Kaymakam Dolu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle Kaymakamlık tarafından organize edilen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. İftar programında bir konuşma yapan Kaymakam Dolu, şehitlerin ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onların fedakarlıkları sayesinde ülkenin güvenliğinin sağlandığını ve özgürce dolaşabildiklerini belirtti.

Dolu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, kahraman gazilerimiz; mübarek Ramazan ayında ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi gibi anlamlı bir günde iftar davetimizi kırmayıp bizlerle orucunuzu açtığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir millet olarak tarihin her döneminde vatanı, bayrağı, ezanı gibi mukaddes gördüğü değerler uğruna canını seve seve vermiş ve vermeye hazır olan aziz büyük bir milletiz.”

TCG Anadolu, İyon Denizi'nde... TCG Anadolu, İyon Denizi'nde...

İftar programına Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu'nun yanı sıra Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Demir ve eşi Melike Demir, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve eşi Hatice Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ile birlikte şehit ve gazi aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi