Yeni dönemde Biga’nın sosyal ve ekonomik gelişimini kendilerinin önceliği olduğunun altını çizen Ak Parti Biga Belediye Başkan adayı, hemşerileri ile bir araya gelerek Biga’nın geleceğini konuşuyor. Bigalı gençlerle bir araya gelen Erdoğan, Çavuşköy Spor Kompleksi, Kültür Sanat ve Festival Projeleri, Fen-Müzik Laboratuarları, Uzay ve Teknoloji Merkezi, Gençlik Oyunları, Macera Parkı, Meslek Edindirme Atölyeleri projelerini anlattı.

Biga Belediyesi’nin Çavuşköy’de başlattığı ve her mahallede gerçekleştireceği mahalle iftarlarının ikincisi ise Yeniceköy Mahallesi’nde düzenlendi. Mahalle sakinleri iftara yoğun katılım gösterdi.

“OTO GALERİCİLER SİTESİ PROJEMİZİ YENİDEN UYGULAMAYA HAZIRIZ”
Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, Oto Galericiler Sitesini Biga’ya kazandırmaya kararlı olduklarını belirterek; “Şehrimizin içindeki galericilerimize destek olmak için Oto Galericiler Sitesi projesini hazırladık. Bakanlığımızın şehir içinden taşınma ile ilgili kararı 1 yıl daha uzatmasıyla galericilerimizle yaptığımız görüşme neticesinde projemizi durdurduk. Oto galericilerimize kaporalarını iade ettik. İhaleyi iptal ettik. Projemiz hazır, yerimiz hazır. Hem Biga’mızı otomobil satışı noktasında bir merkez üs haline getirmek istiyoruz, hem de şehrimizin içindeki araç yoğunluğunu azaltmak istiyoruz. Oto galericilerimizle yapacağımız görüşmeler sonucunda onların isteklerini de dikkate alarak projemizi yeniden uygulamaya hazırız” dedi.

“25 BİN METREKARELİK DÜZENLEME İLE YOLLAR YENİLENDİ”
Vatandaşlarla bir araya gelen Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Biga’mızda esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik, Biga’mızı konuştuk. Yaklaşık 1300 metre uzunluğundaki İnönü caddesinin, Kocabaş Çayı köprüsünden Bandırma karayolu kavşağına kadar kaldırım ve yollarının tamamı yenilendi. Toplam 25.000 metrekarelik düzenleme ile yollar tamamıyla yenilendi, yeni park ceplerini tamamladık. Ada Park, yine belediye bütçemizle ve imkanlarımızla Biga’mızı kazandırdığımız çok önemli bir eser oldu. Belediyemizi kendi bütçesiyle iş yapabilecek duruma getirmenin gururunu yaşıyoruz” bilgilendirmesinde bulundu.

“MİNA ÇANAKKALE, MİLLET BAHÇESİ İLE BİGA’MIZ MODERN BİR KENT HALİNE BÜRÜNECEK”
Yeni dönemde Biga için birçok projeleri olduğunu vurgulayan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Biga’mızda yeni dönemde sosyal aktivitelerle, kültür ve sanat faaliyetleri ile sokaklarımız canlanacak, vatandaşlarımız mutlu olacak, insanlarımız sokaklarda daha çok zaman geçirebilecekler. Minia Çanakkale, Millet Bahçesi, Kocabaşçayı çevre düzenlemesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi yol ve çevre düzenlemeleri ile ilçemiz modern bir kent havasına bürünecek” dedi.

“İFTAR SOFRASINI BİZİMLE PAYLAŞAN HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜ EDİYORUM”
Yeniceköy Mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Bugün bizleri ağırlayan NETSAN Mobilya yöneticilerimize, emekçilerimize, çarşı esnafımıza ve çok değerli Yeniceköy Mahalleli ev hanımlarımıza teşekkür ederim.Ramazan ayının muhabbetini ve güzelliğini iftar soframızda bizimle paylaşan Yeniceköy Mahalleli değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz. Sofralarımız bereketli, birlikteliğimiz daim olsun” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEME ÇAKI GİBİ HAZIRIZ”
Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan 1 Nisan’da başlayacak yeni döneme hazırlıklı olduklarını vurguladı. Erdoğan; “Önümüzdeki döneme çakı gibi hazırız. İlçemizin eksikliklerini tamamlamak için gece gündüz çalışmaya hazırız. Takdir Bigalı hemşerilerimizin. Destek Bigalı hemşerilerimizden; çalışmak da bizden” dedi.

Yerel seçimlerde en genç ve en yaşlı aday arasındaki yaş farkı Yerel seçimlerde en genç ve en yaşlı aday arasındaki yaş farkı

MEHMET DANİŞ’DEN ERDOĞAN’A DESTEK ZİYARETİ
3 dönem AK Parti’de Çanakkale Milletvekilliği, Bakan yardımcılığı görevlerinde bulunan Mehmet Daniş de Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katılarak destek verdi. Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada; “Geçmiş dönem milletvekilimiz Mehmet Daniş, İlçe Başkanımız Nihat Borazan, belediye meclis üyesi adaylarımız, teşkilatımızın çok değerli mensuplarımız ve hemşerilerimiz ile birlikte Koyuncu Cami’mizde teravih namazını eda ettik. Sonrasında kahvehanelerimizde gönül dostlarımızla, bizleri asla yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen hemşerimiz ile bir araya geldik. Hoş sohbetleri ile gönlümüzü ısıtan Bigalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GENÇLERLE EĞLENCELİ BULUŞMA
Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, gençlerle buluşarak eğlenceli anlar yaşadı. Gençlerle buluşmasında langırt oynayan Bülent Erdoğan gençlerle yaptığı sohbetlerde ise; Çavuşköy Spor Kompleksi, Kültür Sanat ve Festival Projeleri, Fen-Müzik Laboratuarları, Uzay ve Teknoloji Merkezi, Gençlik Oyunları, Macera Parkı, Meslek Edindirme Atölyeleri projelerini anlattı. Gençlerin önerilerini de dinleyen Biga Belediye Başkan adayı Erdoğan gençlerle buluşması ile ilgili olarak ise; “Gençlerimizin motivasyonu ve fikirleri bizleri her zaman heyecanlandırıyor. Bülent ağabeyiniz her zaman sizinle” mesajı verdi.

Editör: Haber Merkezi