Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Çavuşköy'de 31 Mart yerel seçimleri için tekrar aday olan mevcut muhtar Mehmet Genç, dikkat çekici bir seçim kampanyası stratejisi izledi.

Muhtar Genç, köyde gerçekleştirilen yol bakım çalışmalarını tanıtmak ve yeni ve temiz yolların fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmak amacıyla ilginç bir yönteme başvurdu. Yolların temiz olduğunu göstermek için bal döküp yaladı.

Yaptığı açıklamada, "Köy halkı için çalışıyoruz. Yollarımızı temiz ve bakımlı tutmak için çaba harcıyoruz. Gördüğünüz gibi bal döküp yalayacak kadar temizler. Her türlü zorluğa göğüs geriyoruz ve işimizi severek yapıyoruz. Durmak yok, yola devam!" şeklinde konuştu.

Yeniden aday olduğunu belirterek, "Kaliteli hizmet herkesin hakkıdır. Köyümüz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Köyümüze önemli kazanımlar sağladık ve daha fazlasını yapmak için buradayız" dedi.

Çavuşköy halkından destek isteyen Mehmet Genç, hizmetlerine devam edebilmek için yeniden seçilmeyi umuyor.

Biga'da "Hayalindeki Sen" Özgeçmiş Yarışması: Ödüller Sahiplerini Buldu Biga'da "Hayalindeki Sen" Özgeçmiş Yarışması: Ödüller Sahiplerini Buldu

Editör: Haber Merkezi