Biga AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan: "Kavaklık Parkı'nda mahalle sakini kadınlarla sohbet etmeye yola çıktık, gören duyan gelince mini bir miting yaptık" dedi. Erdoğan, kadınlarla yapılan sohbetin ardından gerçekleşen mini mitingde, tüm partililere ve Kavaklık sakinlerine "Destekler sizden, hizmet bizden" sloganıyla eşekkür etti.

Erdoğan; 'Yetki Sizden, Hizmet Bizden..' Erdoğan; 'Yetki Sizden, Hizmet Bizden..'

Erdoğan, 2019'da başladıkları belediyecilik yolculuğunun ilk zamanlarında çırak olduklarını ifade etti. Ancak, pandemi, krizler, depremler ve savaşlar gibi zorlu bir süreçten geçtiklerini belirtti. Bu süreçte deneyim kazandıklarını vurgulayan Erdoğan, merkezi hükümetin desteğiyle, belediyecilik deneyimleriyle ve Bigalı hemşehrilerin güçlü desteğiyle birlikte Biga'yı Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri haline getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Erdoğan, soğuk hava koşullarına rağmen mahalle sakinlerinden gelen ilgiyle duygulandığını belirtti ve Biga halkına teşekkür etti. Bu sözlerle, Biga'nın daha da ileriye gitmesi için desteklerin devamının önemine vurgu yaptı.

Editör: Haber Merkezi