Geçtiğimiz akşam Şirintepe Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde gerçekleştiren Şen, bölgenin sorunlarını kısa sürede çözmek adına hazırladığı projelerini tanıttı.

Meral Akşener aday olmayacağını açıkladı! Meral Akşener aday olmayacağını açıkladı!

Geleceğin Biga’sına güvenle Şen’le olmasına altı gün kaldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, 1 Nisan’dan itibaren Biga’da yaşayan 60 bin vatandaşa aynı eşitlikle aynı adaletle 25 meclis üyesiyle birlikte hizmet edeceklerini açıkladı.

Biga’yı kaliteli ve modern kent yapmak için yola çıktıklarını belirten Şen, “1 Nisan’dan itibaren Biga’da yaşayan 60 bin hemşerimize aynı eşitlikle aynı adaletle 25 meclis üyemizle birlikte hizmet edeceğiz. Ben tek başıma hiçbir şeyim, ekip arkadaşım meclis üyelerimiz ve siz değerli hemşerilerimle birlikte çok güzel işler başaracağımızı, Biga’yı hayallerimizin ötesine taşıyacağız. Biga’nın su sorunu var dedik, yok dediler. Biga’nın kreş sorunu var dedik, yok dediler. Biga depreme hazır değil dedik, yok dediler. Şimdi projelerinin baş köşelerinde bunlar var. Demek ki bu sorunlar varmış! 1 Nisan’da göreve başladığımızda ilk yapacağımız işler olacak. Şirintepe ve Esentepe Mahallerimize içinde sosyal tesisi olan kaliteli parklar, adam gibi ana caddeler yapacağız. Şirintepe mahallemizin sorumlusu meclis üyelerimiz Ergün Tulnay, Levent Özcan, Şerif Engin, Hakan Arslantürk, İlker Çevirgen ve Aslı Bozdağ Köse olacak. Esentepe Mahallemizin sorumlu meclis üyelerimizin Bilal Bıçak ve Onur Gelmez olacak. Biz Biga’yı kaliteli ve modern kent yapmak için yola çıktık. Çok Çalışıyoruz, Çok çalışacağız! Bizim derdimiz Biga, işimiz gücümüz Biga! Her şey çok planlı olacak! Geleceğin Biga’sına Güvenle” dedi.

Editör: Haber Merkezi