Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı
Sosyal medyayı en aktif kullanan siyasetçilerden biri olan AK Partili Bülent Turan’ın şehitlik fotoğraflarını içeren son paylaşımı ilgi topladı. Paylaşımda fotoğrafların altına düştüğü sözler ise şüphesiz en dikkat çekici detay oldu.
Turan, “Şehitliğimizden hiç görmediğiniz, arkadaşlarımızın sizler için çektiği birbirinden güzel fotoğraflar” şeklindeki paylaşımın altına şu sözleri yazdı; “Kim ne derse desin, bu topraklara ve şehitlerimize olan borcumuzu ödemek için ter dökmeye, üretmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Şeref yoksunu iftiracılar, dedikoducular, bir baltaya sap olamayıp partisinden kovulanlar, 3 kuruş için arkadaşını-partisini satanlar, aynı yolda yürüdüklerini iddia ettiklerine en büyük hakaretleri yapıp rakip partinin belediye başkanının en büyük yanlışlarına bile bir tek laf edemeyenler, vefadan nasibini alamamışlar biz gayret ettikçe daha da mahcup olacak.”
T

Turan'ın bu paylaşımına 700'den fazla beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Editör: Haber Merkezi