Son Dakika: Valilik Duyurdu! Çanakkaleli sürücüler dikkat! Son Dakika: Valilik Duyurdu! Çanakkaleli sürücüler dikkat!
Ziyarette Rektör Prof Dr. Sedat Murat, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Süha Özden ile Biga Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bünyamin Bacak da hazir bulundu.

Yönetim Kurulu Başkani Selçuk Semizoglu Rektör Sayin Murat’a yeni görevinde başarilar dileyerek; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasi olarak üniversite- sanayi işbirliginin gelişmesi, klasik toplantilardan öteye geçerek sahada çalişmaya yönelik olmasi için çalişiyoruz. Çanakkale iş dünyasinin sermayesinin, yatiriminin bilim ile birleşmesi gerekmektedir. Üniversitemiz zor günler geçirdi, kayip yillar var. Inşallah artik önümüze bakarak, Üniversitemizden daha fazla fayda saglayacagiz.”dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ziyaret için teşekkür ederek; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasi bizim en önemli ortaklarimizdan. Iş dünyasinin fikirleri bizim için kiymetlidir.Çanakkale’de görev yapiyor olmak ayri bir gurur. Manevi sorumlulugumuz da var. Hep birlikte, tüm dinamikler ile, yerel aktörlerle işbirligi içinde daha iyisi için çalişacagimiza inaniyorum.” dedi.

Görüşmenin sonunda Yönetim Kurulu Başkani Selçuk Semizoglu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasi yayinlarindan “Osmanli Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti” ve “Çanakkale Sofrasi” isimli kitaplari hediye etti.

Editör: Haber Merkezi