Türkiye'nin bir türlü yaşlanmayan süperstarı Ajda Pekkan, 77 yaşında yıllara meydan okuyan güzelliğini, estetiğe borçlu olduğunu dile getirmekten hiç bir zaman çekinmedi.

1993 yılında müzik dünyasının 'Minik serçesi' olarak tanınan Sezen Aksu'yla yaptığı söyleşi 31 yıl sonra yeniden gündeme geldi.

Sezen Aksu'nun, 'Estetikle ilgili, senin güzelliğe, estetiğe düşkünlüğünle bildim bileli, SES dergisindeki yarışmayı kazandığından beri, hep çok hoş ve güzel bir kadın olarak biliniyorsun ve anılıyorsun ama sana hiç bir zaman yetmedi' dedi.

Sezen Aksu'nun konuşmasına karşılık, süper star Ajda Pekkan, 'Bu benimle ilgili değil Sezen. Ben yolda birini de görsem hanım ve ya erkek muhakkak kritike ederim bu benim kreatif yanım. Eğer bir kusura varsa çok isterim ki tanısam da söylesem. Hemen düzeltsem.

Hatta bazen Onur Beyle şakalaşıyoruz, 'Ajda'cım sana yan odaya vereyim sen de bazı hastalarla ilgilen der. Çünkü çok seviyorum, galiba plastik cerrahi beni çok ilgilendiriyor. O yüzden de kendimde tatbik ediyorum bazı ufak tefek rötuşları. Kendi beğenmediğim taraflarımı" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi