Biga’da öğrencilerin gönlünde iz bırakan öğretmene veda!
Biga’da öğrencilerin gönlünde iz bırakan öğretmene veda!
İçeriği Görüntüle

Tam 35 yıl önce vatani görevlerini omuz omuza yapan bir grup asker arkadaşı, uzun yıllardır süren özlemlerini Biga'nın Kozçeşme köyünde düzenlenen özel bir buluşmayla giderdi.

Kozçeşme köyünden Ahmet Aslan ve Mehmet Tuna'nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen dostlar katıldı. 35 yıl sonra bir araya gelen eski silah arkadaşları Kozçeşme'den Ahmet Aslan ve Mehmet Tuna’nın ev sahipliğinde Samsun'dan Salih Bozdağ, Kocaeli'nden Aşir Açıkgöz, Kayseri'den Bahattin Çelik, Sakarya'dan Selçuk Çokal ve Sinop'tan Mehmet Kartaloğlu duygusal anlar yaşadı.

Buluşmada, askerlik anıları tazeledi, yılların biriktirdiği hasret sona erdi. Farklı şehirlerdeki hayatlarına rağmen bağlarını koparmayan arkadaşlar, Kozçeşme'de geçirdikleri keyifli günle dostluklarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Buluşmanın ev sahipleri Ahmet Aslan ve Mehmet Tuna, tüm arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bu anlamlı buluşmaların geleneksel hale gelmesi temennisinde bulundu.

Muhabir: Bahar Karakurt