Biga’nın Sevilen Eğitimcisi Nazım Usumi hayatını kaybetti.
İlçenin tanınan ve sevilen isimlerinden emekli öğretmen Nazım Usumi, yaşamını yitirdi.
Uzun yıllar boyunca Biga’da sayısız öğrenciye emek veren, dürüstlüğü, güler yüzü ve insanlığıyla herkesin gönlünde yer etmiş olan Nazım Usumi’nin vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.
Merhumun cenazesi, bugün (4 Kasım 2025 Salı) günü Köşklübağ Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Karaçayır Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Nazım Usumi; eşi Nazire Usumi, kızları Nazlı Özüuygun, Şefika Tekin ve Gülşah Turan; damatları Ertan Özüuygun, Murat Tekin ve Ahmet Turan ile torunları Yiğit Özüuygun, Kuzey Tekin ve Can Turan’ı geride bıraktı.
Biga’nın eğitim camiasında saygı ve sevgiyle anılan Nazım Usumi’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

            
            
                            
                            



