Biga’nın Kemer Köyü’nde balıkçılıkta bereketli bir av haberi daha geldi. Çalı Balıkçılık, kolyoz avından 4 bin 500 kasa balıkla döndü. Denizdeki bu bereket, bölgedeki balıkçılık faaliyetlerini yeniden gündeme taşıdı.

Çanakkale’de arkadaşının ısrarıyla hastaneye gitti, hayatı değişti!
Çanakkale’de arkadaşının ısrarıyla hastaneye gitti, hayatı değişti!
İçeriği Görüntüle

KEMER KÖYÜ’NDE KOLYOZ BEREKETİ

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Kemer Köyü’nde balıkçılardan sevindirici haber geldi. Çalı Balıkçılık’ın gerçekleştirdiği avda 4 bin 500 kasa kolyoz balığı elde edildi.

Denizden gelen bu bereketli sonuç, balıkçıların yüzünü güldüren gelişmeler arasında yer aldı. Kemer Köyü’nde peş peşe gelen bol av haberleri, bölgedeki balıkçılığın hareketliliğini de gözler önüne seriyor.

BALIKÇILARA BEREKETLİ SEZON DİLEĞİ

Kemer Köyü’nde balıkçılık faaliyetleri sürerken, Çalı Balıkçılık’ın 4 bin 500 kasalık kolyoz avı dikkat çekti. Balıkçıların emeklerinin karşılığını alması ve bereketli avların devam etmesi temenni ediliyor.

Muhabir: Tolunay Sürücü