Çanakkale'de Ahilik Haftası kutlandı
Çanakkale'de Ahilik Haftası kutlandı
İçeriği Görüntüle

Biga’da tarımsal üretimin önemli kalemlerinden biri olan tohumluk mısırda hasat dönemi başladı. Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, ilçede sözleşmeli üretimi gerçekleştirilen tohumluk mısır alanlarını ziyaret ederek hasat çalışmalarını yerinde inceledi.

Üreticilerin Hasat Heyecanına Ortak Oldu

Gerçekleştirilen ziyarette, sözleşmeli üretim kapsamında yetiştirilen tohumluk mısırların hasat süreci hakkında bilgi alındı. Tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve kaliteli tohumluk üretiminin önemine dikkat çekilirken, üreticilerin sahadaki çalışmaları da yerinde gözlemlendi.

Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan ziyarette, üreticilere bereketli ve kazançlı bir hasat sezonu temennisinde bulunuldu.

Biga’da tarımsal üretimin önemli bir parçasını oluşturan mısır üretiminde hasat çalışmalarının üreticilere hayırlı ve bereketli olması dileğiyle çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Whatsapp Image 2026 09 15 At 13.22.59Whatsapp Image 2026 09 15 At 13.22.58Whatsapp Image 2026 09 15 At 13.22.58 (3)Whatsapp Image 2026 09 15 At 13.22.58 (2)Whatsapp Image 2026 09 15 At 13.22.58 (1)

Muhabir: Tolunay Sürücü