Biga İlçe Müftülüğü, Yaz Kur’an Kursları'nda eğitim gören minik öğrenciler için hem eğitici hem de eğlenceli bir etkinliğe imza attı. Geleneksel kültürümüzün unutulmaz mizah figürü ve bilgesi Nasrettin Hoca, Biga'da eğitim gören çocuklarla bir araya gelerek neşeli anlar yaşattı.
Coşkulu Kortej Köşklübağ Camii’ne Ulaştı
Etkinlik, minik öğrencilerin neşe içerisinde gerçekleştirdiği renkli bir kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej eşliğinde Köşklübağ Camii’ne ulaşan çocuklar, burada kendileri için hazırlanan özel programa katıldı.
Program boyunca Nasrettin Hoca karakteri eşliğinde düzenlenen geleneksel yarışmalar, anlatılar ve oyunlarla keyifli vakit geçiren öğrenciler, yaz kursu heyecanını doyasıya yaşadı.
Velilerden Müftülüğe Teşekkür
Çocuklarının hem dini eğitim alıp hem de bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle moral depolamasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden veliler, organizasyonda emeği geçen Biga İlçe Müftülüğü yetkililerine ve din görevlilerine teşekkür etti.
Müftülükten Katılımcılara Teşekkür Mesajı
Çocukların sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini belirten Biga İlçe Müftülüğü yetkilileri, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
"Yaz Kur’an Kurslarımıza katılan öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan bu güzel etkinliğimize katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve programda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz."













