Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu’nda 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk öğrenci kayıt heyecanı yaşandı.

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Biga Meslek Yüksekokulu’nu tercih eden öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başlarken, Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Şevval Bulama, yüksekokula yeni dönemde ilk kaydını yaptıran öğrenci oldu.

Biga MYO’da gerçekleşen ilk kayıt, yeni eğitim-öğretim döneminin başlangıcını simgeleyen anlamlı bir an olarak kayıtlara geçti.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bilgücü, Biga MYO’yu tercih ederek eğitim hayatında yeni bir sayfa açan Şevval Bulama’ya başarı dileklerini iletti. İlk kayıt olmasının anısına öğrenciye özel hediyesini takdim eden Bilgücü, öğrenciyi tebrik etti.

Biga MYO’da yeni dönem hazırlığı

Biga Meslek Yüksekokulu yönetimi, öğrencilerin mesleki ve akademik gelişimlerini destekleyecek nitelikli bir eğitim süreci geçirmeleri için yeni döneme hazır olduklarını belirtti.

Bigalı mantar avcısının korku dolu anları!
Bigalı mantar avcısının korku dolu anları!
İçeriği Görüntüle

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, akademik ve idari personele başarı, sağlık ve hayırlı bir dönem getirmesi temennisinde bulunuldu.

Biga MYO’da yaşanan ilk kayıt heyecanı, üniversite yaşamına ilk adımını atan öğrenciler için yeni bir dönemin de başlangıcı oldu.

Muhabir: Bahar Karakurt