Biga’da gerçekleştirdiği yatırımlar ve sosyal buluşmalarıyla dikkat çeken Korkmaz Et İşletmecisi Muharrem Korkmaz, geleneksel hale getirdiği Halk ile İstişare Cuma Kahvaltısı programında bu hafta Biga’nın önemli meslek ve sektör temsilcilerini ağırladı.
Kahvaltı programının bu haftaki konukları; Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Şehiriçi Başkanı Lütfü Çolak, Biga Birlik Başkanı Adem Demirel, Biga Ova İşçi Başkanı Hüseyin Darıca ve Doğnak Başkanı Serdinç Gündüz oldu.
BİGA ÜZERİNE İSTİŞARE EDİLDİ
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Biga’nın sosyal ve ekonomik hayatı üzerine sohbet edilirken, ilçenin geleceğine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Farklı sektörleri temsil eden başkanların bir araya geldiği kahvaltıda, Biga’nın ihtiyaçları, gelişimi ve geleceği üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Muharrem Korkmaz, buluşmanın ardından yaptığı paylaşımda başkanlarla Biga üzerine güzel bir sohbet ve istişare gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
FARKLI SEKTÖRLER, ORTAK SOFRADA
Biga’nın ulaşım, taşımacılık, tarım ve iş gücü gibi farklı alanlarını temsil eden isimlerin aynı sofrada buluşması, ilçede ortak akıl ve istişare kültürünün önemini bir kez daha ortaya koydu.
Geleneksel Cuma kahvaltılarıyla farklı kesimleri bir araya getiren Muharrem Korkmaz’ın organizasyonlarının, önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor.





