Kazada, büyük bir faciadan dönülürken aile üyeleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi ile Çan ilçesi arasındaki karayolunda korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Bayramiç-Çan istikametinde seyir halinde bulunan bir otomobil, Bahadırlı ile Etili sapağı arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Çanakkale korkutan yangını, ekipler seferber oldu!
Çanakkale korkutan yangını, ekipler seferber oldu!
İçeriği Görüntüle

Yoldan savrulan otomobil önce takla attı, ardından yol kenarındaki tarlaya uçarak durabildi. Kazanın şiddeti çevrede paniğe neden olurken, araçta bulunan aynı aileden karı-koca ve çocukları büyük bir tehlike atlattı.

Aile Kendi İmkanlarıyla Araçtan Çıktı

Takla atan araçta bulunan 3 kişilik ailenin, kazanın ardından kendi imkanlarıyla araçtan çıktığı öğrenildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk kontrollerde aile bireylerinin sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayı yalnızca hafif sıyrıklarla atlattıkları belirtildi.

Büyük Facianın Eşiğinden Dönüldü

Araçta meydana gelen maddi hasara rağmen kazada can kaybı ya da ağır yaralanmanın yaşanmaması en büyük teselli oldu. Güvenlik ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi