Sosyal medyada paylaştığı aile temalı duygusal kareleriyle tanınan genç asker İbrahim Çetin, anneannesinin vefat haberiyle sarsıldı.
Vatani görevini sürdürdüğü Çanakkale’nin Ezine ilçesinde acı haberi alan Çetin, daha önce yaptığı paylaşımlarda annesinin gözlerinden, anneannesinin ise ayaklarından sağlık sorunları yaşadığını dile getirmişti. Özellikle anneannesiyle çekilmiş fotoğraflarıyla bilinen Çetin’in bu kaybı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Takipçileri ve sevenleri, genç askere taziye mesajları yağdırdı.
İbrahim Çetin, askere gitmeden önce “Annem gözlerinden, ananem ayaklarından rahatsız. Ben şimdi askere, Çanakkale’ye gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin” sözleriyle milyonların yüreğine dokunmuş, Ezine halkı ve Çanakkaleliler tarafından adeta bağrına basılmıştı.
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Asker kardeşimiz İbrahim Çetin’i Peygamber Ocağına teslim ettik. Rabbim ayağına taş değdirmesin. Dualarımız seninle” ifadeleriyle destek olmuştu.
Genç yaşında hem vatan görevini sürdüren hem de büyük bir kayıp yaşayan İbrahim Çetin’e, sosyal medyadan ve Çanakkale halkından destek mesajları gelmeye devam ediyor.