Biga’daki taksi durağında yaşanan rüzgar zararına esnaf teşkilatlarından destek geldi.
28 Nisan Pazartesi günü Biga’da etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle Tekel Taksi Durağı’nda faaliyet gösteren üç ticari taksi işletmecisi esnaf zarar gördü. Yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Biga Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz durakta incelemelerde bulunarak taksici esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, mağduriyet yaşayan esnafa gerekli desteklerin sağlandığı belirtilirken, Birlik Başkanı Ünal Özcan’ın her zaman olduğu gibi yine esnafın yanında olduğu vurgulandı.
Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, “Her zaman yanımızda olan ve esnafımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Birlik Başkanımız Ünal Özcan’a teşekkür ediyor, yaşanan olaydan etkilenen üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm esnafımıza kazasız, belasız, bol bereketli günler diliyoruz,” dedi.