Biga’nın Gümüşçay beldesinde, daha yaşanabilir bir çevre oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte belde genelinde hız kazanan temizlik, bakım ve düzenleme faaliyetleri Gümüşçay’a yeni bir çehre kazandırıyor.

Beldenin Her Köşesinde Yoğun Mesai

Biga’nın Tarihi Belediye Başkanları: Geçmişten Günümüze
Biga’nın Tarihi Belediye Başkanları: Geçmişten Günümüze
İçeriği Görüntüle

Gümüşçay Belediyesi ekipleri tarafından beldenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarda; yeşil alanların bakımı, çevre temizliği ve estetik dokunuşlar ön plana çıkıyor. Baharın getirdiği doğal renklerle birleşen üst yapı ve peyzaj düzenlemeleri, belde sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

"Daha Güzel Bir Gümüşçay İçin Çalışıyoruz"

Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, Gümüşçay’ın doğal güzelliklerini ve üretim emeğini ön plana çıkaracak projelere ağırlık verildiği belirtildi. Beldenin her köşesinde çalışmaların planlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Kırım, "Daha yaşanabilir, daha temiz ve daha güzel bir Gümüşçay inşa etmek adına ekiplerimizle birlikte sahada çalışmaya devam ediyoruz" mesajını paylaştı.

Muhabir: Mehmet Özdeş