Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Biga Devlet Hastanesi’ne atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Taha GÜRBÜZER ile hekim kadrosu genişliyor. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nden 30.06.2010 yılında mezun olan GÜRBÜZER, İhtisasını Harran Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesinde 14.10.2015 tarihinde tamamladı. Uzmanlık mecburi hizmetini Simav Doç.Dr.İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’nde yaptıktan sonra 30.05.2019 tarihi itibarı ile Biga Devlet Hastanesine atandı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Taha GÜRBÜZER; "Biga Devlet Hastanesi'ne atamam yapıldığı için ve Biga halkına hizmet edecek olmaktan dolayı çok memnunum. Görev aldığım süre içerisinde hastalarımıza elimden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışacağım" dedi.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Akif ZALOĞLU ise "hastanemize yeni atanan kardiyoloji uzmanımız ile hekim kadromuz daha da güçlenmiştir. En büyük amacımız Biga halkına etkin, kaliteli ve güzel koşullarda hizmet sunmaktır. Aramıza yeni katılan hekimimize görev hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi