Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı
Evde eğitim alan Feyzanur YÜKSEL'i evinde ziyaret ederek karnesini ve hediyesini veren Biga Kaymakamı Mustafa Can, Feyzanur’un karne mutluluğuna ortak oldu. Kaymakam Mustafa Can’a Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri YALÇİNÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN ve Biga İçdaş Fen Lisesi Müdürü Faruk GİRGİN eşlik etti.

Biga İçdaş Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Feyzanur YÜKSEL'i tebrik ederek sohbet eden Kaymakam Mustafa Can; “Feyzanur, başarılı bir öğrencimiz. Bu nedenle onun karnesini evinde vererek onu mutlu etmek istedik. Milli Eğitim Bakanlığımızın bildiğiniz gibi, evde eğitim hizmetleri var. Bu kapsamda öğrencimiz eğitimini evde alıyor. Öğretmenlerimiz Feyzanur’un evine geliyor. Bizler öğrencimizin yetişmesi ve gelişmesi, geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Biga İçdaş Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Feyzanur YÜKSEL'in annesi; "Çok teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamıma, Milli Eğitim Müdürüme, okul müdürümüze ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bugün Feyzanur’u çok mutlu ettiniz. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi