Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı
Biga Adaspor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz’ın oğulları Eymen ile Kaan Köşklübağ Düğün Salonunda yapılan muhteşem sünnet cemiyeti ile erkekliğe adım attı.

EYMEN İLE KAAN ERKEKLİĞE ADIM ATTI
Biga Adaspor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz, yakışıklı oğulları Eymen ile Kaan’ın sünnet cemiyetini görkemli bir şekilde gerçekleşti. Spor ve iş dünyasının büyük ilgi gösterdiği sünnet cemiyeti Biga Köşklübağ Düğün Salonunda yapıldı. Sünnet cemiyetinde konuklar keyifli ve mutlu bir gün yaşadı.

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ
Korkmaz ailesini akrabaları ve dostları yalnız bırakmazken, Adaspor’un yönetim kurulu üyeleri, antrenörler, kulüp başkanları ve yöneticiler cemiyette hazır bulundu. Rahime-Muharrem çifti, konuklarla yakından ilgilenirken, palyaçolar eşliğinde çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Muharrem Korkmaz yaptığı açıklamada, “Allah’ımıza çok şükürler olsun oğullarımız Eymen ile Kaan’ın sünnet cemiyetini siz dostlarımızın katılımıyla birlikte gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüze katılımlarıyla bizleri onurlandıran siz değerli dostlarımıza korkmaz ailesi olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi