Bulunan kemik parçalarının ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlendi Bulunan kemik parçalarının ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlendi
Biga Kaymakamı Mustafa Can, Gümüşçay’da devam eden Doğalgaz ve Dsi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Gümüşçay Beldesinde çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Mustafa Can, vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette Kaymakam Can’a eşlik eden Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı,
Seçim öncesi verdiği doğalgaz sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Pastırmacı, “Olmaz-olmaz, gelmez-gelmez diyenleri utandırarak ilk kazmamızı vurduk. Doğalgaz bizim için çok önemli. Biliyorsunuz durmadan nüfus kaybediyorduk, Biga’ya göç başlamıştı. Artık Gümüşçay’a göç başlayacak. Evlerimiz arsalarımız değerlenmiş olacak. Kat karşılığı müteahhitler inşallah gelecek. Gümüşçay için geriye dönüş başlıyor. Biz ne dedik Gümüşçay Belediyesi ilklerin belediyesi. Bakın şu anda Gümüşçay ilk belde. Doğru mu? Türkiye'de ilk belde, küçük belediyelerde ilk belde. Kepez'de mesela belde fakat Çanakkale'ye yapışmış nüfusu 30 bin Gümüşçay gibi 2000-2500 olan yerlerde Türkiye'de ilki yaşıyoruz. Memleketimize hayırlı olsun. Grup başkanvekilimiz Bülent Turan'ın çok büyük etkisi var. Bugün bu kazma vuruluyorsa onu sayesindedir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine geçen dönemin milletvekili Ayhan Gider’e şuanki vekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve en başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun inşallah.” Dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi