Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı
Biga Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı İsmail Hakkı Özarı ve yönetimi, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hayvanlarımızın yaşam hakkına saygı duyan ve sağlıklı yaşam şartları oluşturmaya çalışan bir belediyeyiz. Yaşadığımız çevreyi, sokakları paylaştığımız hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Beldemizde hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız bundan sonra da sürecek” dedi.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a teşekkür eden Dernek Başkanı İsmail Hakkı Özarı “Beldede yaşayan sokak hayvanları için başkanımıza öneriler sunarak, barınağa alınan hayvanların kaydının tutulmasını, yapılan işlemlerin kayıt altına alınmasını istedik. Ayrıca Biga’nın çeşitli yerlerine kedi, köpek kulübelerinin yapılmasını istedik.Fikir alış verişinde bulunduk. Kendisine duyarlı çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi