Çanakkale’ye yağmurlu günler geliyor Çanakkale’ye yağmurlu günler geliyor
Öz Korkmaz Yapı'nın açılış törenine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay ile Kale Seramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş katıldı.

Uzun bir aradan sonra Biga’ya gelen Kale Grubu Başkanı ve Ceo'su Zeynep Bodur Okyay bu iş ortaklığının iki taraf için yıllarca başarının adı olduğunu vurgulayarak “Öz Korkmaz Yapı’nın ilk mağazasını 2004 yılında değerli büyüğümüz İbrahim Bodur açmıştı. Dağıtım kanalımız olan bayilerimizle ilişkilerimize son derece önem veriyoruz. Başarımızın, aramızdaki bu bağın güçlü olmasına bağlı olduğuna inanıyoruz.”dedi.

Kale Grubu Başkanı ve Ceo'su Zeynep Bodur Okyay Kale Grubu'nu ileriye doğru taşımaya devem ettiklerini de sözlerine ekleyerek "Markalarımız hep öncü işler yaptı, yapmaya da devam edecek. Biz hep yeniliklerin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Kaliteli işler kaliteli insanlarla yapılır. O yüzden bayilerimiz bizim için çok önemli. Biga’daki showroomumuzu yeni yerinde açıyoruz. Öz Korkmaz Yapı'nın Kale ailesini en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyoruz. Bölge halkına ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum. " diye konuştu…

Biga’da 1500 metrekare alanda satış ekibi eşliğinde bölge halkına hizmet verecek Öz Korkmaz Yapı Kale Grubu'nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale Banyo ürünlerinin satışını yeni yerinde gerçekleştirmeye devam edecek.
Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi