MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
2020-2021 eğitim öğretim yılının uzaktan eğitim ile başlaması sonrası 21 Eylülde okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerinin de yüz yüze eğitime başlayacak olması nedeniyle okul binalarını yerinde görmek için okulöncesi ve ilkokulları ziyaret eden Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen eşliğinde, okulların eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgi aldı.

Biga Kaymakamı Mustafa Can, her gittiği okulda öğretmenler ile okul yöneticileriyle bir araya gelerek onlara tavsiyelerde bulundu, taleplerini alarak not etti.

Coranavirüs nedeniyle sadece ülkenin değil tüm dünyanın zor zamanlardan geçtiğini anlatan Can, bundan etkilendiklerini tedbirlerin de bu çerçevede alındığını, bu yüzden eğitim uygulamalarında zamana ve mekâna bakılmaksızın değişikliğe gidildiğini söyledi. Uzaktan eğitimde eksiklerin olabileceğini kaydeden Can, tüm eksikliklere rağmen uzaktan eğitimde dünyanın en iyileri arasında yer alındığını, bu başarının sırrının öncelikle öğretmenlere ve idarecilere ait olduğunu dile getirdi.
Biga’da okulların eğitime hazır halde olduğunu belirten Mustafa Can, "Öğrencilerimiz kayıt alanlarına göre okullarına yerleşmiş olup, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.

Ziyaret sırasında bir araya geldiği öğretmenlerin istek ve önerilerini dinleyen Biga Kaymakamı Mustafa Can, çalışmalarından dolayı tüm öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi