Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor! Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor!
11 Mart 2020 tarihinden itibaren ülke genelinde olduğu gibi Karabiga’da da başlatılan korona virüsle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sıkı tedbirlerin alındığı günden normalleşme sürecinin uygulandığı günümüze kadar sorumluluk bilinci ile hareket eden Karabiga Belediyesi, vatandaşların sağlığını tehdit eden unsurların olmaması için tüm ekipleri ile canla başla hizmet ediyor.

Her gün programlı bir şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeleri sık sık temizleyerek gerekli tedbirleri alıyor. Beldenin sokaklarını, camilerini, Pazar yerini belirli aralıklarla dezenfekte eden ekipler, vatandaşları hijyen ve sosyal mesafe konusunda da uyarılar da bulunuyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Karabiga Belediyesi olarak halk sağlığını korumak amacıyla korona virüsle mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, düzenli olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yapıyorlar. Beldemiz sokaklarını, camilerimizi, Pazar yerimizi belirli aralıklarla dezenfekte etmeye devam edeceğiz. Bizler her zaman olduğu gibi bu süreçte de çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Dileğimiz ve temennimiz bu salgının tamamen ortadan kalkarak hayatın normalleşmesidir. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına hep birlikte uyalım” dedi.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi