Biga’da düğün sezonu açıldı Biga’da düğün sezonu açıldı
Biga’da coğrafi işaretli ürünlerin değerlendirildiği, Coğrafi İşaretler Değerlendirme Toplantısı Kaymakam Erdinç Dolu başkanlığında gerçekleştirildi.

Biga’da üretilen ve ilçeye özgü olan ürünlere ilişkin Türk Patent ve Marka Kurumundan Coğrafi işaret alınması çalışmalarına yönelik düzenlenen Coğrafi İşaretler toplantısı, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu Başkanlığında Kaymakamlık Makamı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sıtkı KEÇECİ, İlçe Tarım Müdürü Fevzi ATMACA, Ziraat Odası Başkanı Güray ERGÜN, Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif ÖDÜL, Ziraat Odası Meclis Başkanı Taner KÖMÜRCÜ, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik BAŞARI, Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim SÜTÇÜ, Pomaklar Derneği Başkanı İrfan ÇINAR katıldı.

Kaymakam Dolu, “Coğrafi İşaretleme ve markalaşma ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıda ilçemizin markalaşması adına yapılan çalışmalar ve gelinen aşamaları görüştük. Yöresel ürünlerimizin coğrafi işaret alması adına hepinize yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi