Biga’da düğün sezonu açıldı Biga’da düğün sezonu açıldı
Bir 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Biga Kaymakamlığı tarafından 4 -10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Şehit Polislerin ailelerine ve Emniyet mensubu personellerine Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay YERLİ DOLU, İlçe Emniyet Müdürü Emre BOLAT ve eşi Şükriye GÜNEŞ BOLAT, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin SERVİ’nin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Köşdere’deki programda, her şeyden önce huzurun ve güvenliğin teminatı polislerin teşkilatının kuruluşunun 177'nci yılında şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Emre BOLAT ise 177 yıl önce kurulan başarılı bir teşkilatın mensupları ile iftar vesilesiyle buluştuklarını belirterek, bu vesileyle Şehit Polisleri Aileleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri de bu iftarı yapmanın iki kat daha anlamlı olduğunu vurguladı.

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin SERVİ de ramazan ayı vesilesiyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Bir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi