Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı
Vali İlhami Aktaş, 1989 yılında Amasya ilinde Şehit düşen Er Rıza Sevim’in babası Esen Sevim’in cenaze törenine katıldı.

Merhum Esen Sevim için Biga İlçesi Gümüşçay Beldesi Çarşı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra; Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdür V. Yaşar Parlak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı, Merhum Esen Sevim’in ailesi, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Rıza Sevim’in babası Merhum Esen Sevim’in cenazesi Gümüşçay Beldesi Mezarlığında dualarla toprağa verildi. Merhum Esen sevim’in ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali İlhami Aktaş, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi