Milli sporcu Çanakkale’yi yasa boğdu! Milli sporcu Çanakkale’yi yasa boğdu!
Biga Kent Konseyi öncülüğünde oluşturulan Doğayı Tanıtma Çalışma Grubu üyeleri Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı başkanlığında toplandı.

Toplantıya Biga Milli Eğitim Müdürlüğü adına Kemal Yasin Yılmaz, Gençlik Spor Müdürü Celal Avcı ve Manevi Danışmanlar Figen Altındiş, Zeki Sarı, Bigtay ( Biga Tabanvay Yürüyüşü Grubu) Ömer Tan, Biga Belediyesi temsilcisi Özgür Sefa Sancar ile Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri Erdoğan Başer katıldı.

Toplantıda 30 Ekim 2022 günü Abdiağa Çağlayanı’ndan başlayacak olan Biga Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü’nün detayları görüşüldü.

Biga Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü 30 Ekim 2022 pazar gün saat 10.00’da Abdiağa Mesire alanından başlayarak, seyir terasından, çağlayan ve ahşap köprülerden mesire alanına yürüyüş ile son bulacak.

Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Biga Kent Konseyi olarak etkinlikte yer almak isteyenleri saat 10.00 da Abdiağa Mesire alanına davet ediyoruz. Yürüyüşe katılacaklar için Biga Belediyesi önünden araçlar kaldırılacaktır.”dedi.

Cahit MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi