Biga'nın muazzam manzaralı köyü havadan görüntülendi Biga'nın muazzam manzaralı köyü havadan görüntülendi
Deprem bölgelerinden Biga’ya gelerek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ahmet Bican Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzedelere, Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eliyle kişisel bakım hizmeti veriliyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Biga’ya depremin etkilediği illerden afetzedeler geldi. Biga’ya gelen depremzede vatandaşların bir kısmı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ahmet Bican Öğrenci Yurdu’na yerleştirildi. Çeşitli imkanların sağlandığı yurtta hizmetler devam ediyor. Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğrencileri de elini taşın altına koydu. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğrencileri, yurdun içerisinde kendilerine özel ayrılan odalarda, depremzede vatandaşlara kişisel bakım hizmeti veriyor.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, KYK öğrenci yurdunda bulunan depremzede ailelere verilen kişisel bakım hizmeti ve çocuklar için oluşturulan aktivite alanını ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.


Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi