Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Karabiga’nın ulucami mahallesinde devam eden yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını bitiremediniz, kapatamadınız, daha ne kadar sürecek diyenlere tepki gösterdi. Ahmet Elbi, tepkilere video çekip yanıt verdi.

Biga’nın Karabiga Beldesi ulucami mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları bir süredir devam ediyor. Buna istinaden vatandaşlardan gelen tepkilere Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi sosyal medya hesabından çektiği video ile yanıt verdi.

VİDEOYLA YANIT


Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Bugün ulucami mahallemizdeyiz. Yağmur suya hattı döşemesi yapılıyor. Yapılan işin ne kadar büyük olduğunu, ne kadar önemli olduğunu göstermek için videoyu çekmeyi tercih ettim. Dışarıdan kolay gözüküyor. Bitiremediniz, kapatamadınız, daha ne kadar sürecek… Bu sokağımızda sürekli yağmur sularından evlere su basıyordu. Yağmur suyu hatlarının döşenmesi ile yağmur suyumuz artık kanalizasyona karışmayacak. Birde vatandaşımızın evine gelen su hatları var. Bu su hatlarının ne kadar çok pislik içinde olduğunu, kullandığımız su hatlarının içi kömür gibi olmuş. Yeni hatlarla bunlar tamamen bitecek. Benim sizden ricam sabırlı olmak. Bunlardan kurtulacağız. Haksız yere eleştiri yapmak kolay ama yapılan çok büyük iş. Devletimiz sayesinde Karabiga’nın alt yapısına 382 milyon TL yatırım yapıldı. Kolay iş değil onun için sabırlı olmamız gerekiyor. 7-8 ay içerisinde de tamamen bitmiş olacak. Hatlarımızın tamamı değişiyor. Karabigalı hemşirelerimden anlayış bekliyorum.”dedi.


Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi