Arda Güler, İspanya basınında manşetlerde Arda Güler, İspanya basınında manşetlerde
UEFA Konferans Ligi'nde temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe, ilk grup maçlarına çıkacak.

Fenerbahçe, Danimarka'nın Nordsjaelland takımını konuk edecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak müsabaka EXXEN'de canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Macar hakem Gergo Bogar yönetecek.

Bogar'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak.

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 4, Avrupa'da ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi maçı da kazandı.

Söz konusu süreçte Avrupa'da çıktığı mücadelelerde rakip fileleri 21 kez havalandıran Fenerbahçe, maç başına 3,5 gol ortalaması yakaladı. Sarı-lacivertliler, 6 maç sonunda kalesinde sadece 2 gol gördü.

Muhtemel 11'ler şöyle

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Nordsjaelland: Hansen, Frese, Nagalo, Hansen, Villadsen, Svensson, Tverskov, Diomande, Schjelder, Ibrahim Osman, Ingvartsen

Club Brugge - Beşiktaş

Beşiktaş, deplasmanda Belçika ekibi Club Brugge'e konuk olacak.

Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşma, 22.00'de başlayacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği müsabaka, Exxen'den canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlılar, D Grubu'nda Club Brugge'ün yanı sıra İsviçre ekibi Lugano ve Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile mücadele edecek.

Son maçında Trabzonspor'a 3-0 yenilen Beşiktaş, Club Brugge'ü mağlup ederek grup aşamasına galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

Club Brugge: Mignolet, Mechele, De Cuyper, Spileers, Sabbe, Vetlesen, Onyedika, Vanaken, Skov Olsen, Zinckernagel, Thiago

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Bailly, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain, Rashica, Cenk, Aboubakar

Editör: Haber Merkezi