Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından, olayın etkileri uzmanlar tarafından değerlendirilirken, CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, yaşananları değerlendirmek üzere bir video paylaştı.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, depremin yaşandığı gece, bir video aracılığıyla topluma seslenerek önemli mesajlar verdi.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda Şen, "Hepimize büyük geçmiş olsun! Yenice ilçemizde 4,9 şiddetinde depremi hep birlikte yaşadık. Bu akşam huzurlu ve güvenli şekilde evlerimizdeyiz. Çok daha büyük sınavlarla umarım karşı karşıya kalmayız. Deprem bir gerçek, biz unutmayacağız. Hep gündemimizde olacak! Geleceğin Biga’sına Güvenle" ifadelerine yer verdi.

Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı

Videoda konuşan Şen,"Herhangi bir hemşerimizin veya binamızın hasar almadan bu akşamı geçirdiğimiz için mutluyuz. Hepimize geçmiş olsun. Depremle her an karşılaşabiliriz. Bu yüzden deprem gerçeğini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamalıyız. Umarım daha büyük sınavlarla karşılaşmayız. Yeni dönemde bu konu öncelikli olarak gündemimizde olacak. Hepimize büyük geçmiş olsun" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi